Pikseligrafiikkaa ja muuta väkertelyä

Olen viettänyt nyt viimeksi kuluneen kuukauden ajan suhteellisen paljon aikaa The Settlers II:n parissa. Olen aktivoitunut Return to the Roots -faniprojektissa hieman samalla kun olen myös omillani selvitellyt pelin tiedostojen salaisuuksia (ja aika paljon uutta tietoa olenkin kaivanut esiin).

Kuvassa näkyvät tekstuurit eivät ole pelin alkuperäisiä, vaan kyseessä on oma korvikkeeni Greenlandin tilalle. Pitkän tähtäimen idea siis se, että Return to the Rootsille saataisiin alkuperäisen pelin henkiset grafiikat ja siten riippuvuus alkuperäisestä pelistä katoaisi.

Uuden pelattavan kansan Babylonian linnake, tai no, oikeammin ehdotus sellaiseksi. Ei taida valitettavasti mennä läpi, mutta eipä tuo hukkaan heitettyä aikaa kuitenkaan ollut.

Roomalaisten paalulinnoituksen tapainen linnake pohjautuen suttuiseen ruudunkaappaukseen, jossa rakennus esiintyi.

Uusia ideoita alkuperäisen pelin tekstuureihin: useisiin eri suuntiin animoitua laavaa!