Huuto Plus

Ajattelin sitten pistää Huuto.nettiin vaihteeksi kohteita. Ostin Huuto Plussan sillä ajatuksella, että siitä olisi jotain hyötyä kaupankäynnin kannalta. Näkyypähän kuvat kohteiden listauksessa. Sitten huomasin kuitenkin täydellisen järjettömyyden: sen sijaan että maksavana asiakkaana näkisin vähemmän mainoksia, niin minulle tungetaankin vielä enemmän ja entistä ärsyttävämpiä mainoksia! Huuto.netin omat mainokset kun ovat nyt sitten joko popuppeja suoraan naamalle tai jälkianimoituvia kakkeleita, jotka vierittää sivua alaspäin saadakseen varmasti hermoni nopeasti klikkailevana riekaleiksi. Sivun vieriessä itsekseen kun tulen klikanneeksi jotain mitä en halunnut klikata.

Että kiitosta vaan Huuto.net, alan jatkossa joko käyttää AdBlockia tai vaihdan tori.fi:hin tai muuhun ihanaan nousevaan kilpailijaan. Nykyinen meno alkaa olla aikamoisen perseestä!