Civilization V:n suomennos versio 2013-07-27 ”Brave New World”

Suomennoksesta on julkaistu uusi versio, joka korjaa saksankielisyysbugin Brave New Worldissa. Uusia suomennoksia paketissa ei vielä ole.

Keväällä elämässäni siis tapahtui isompi muutos kun aloin hakea töitä Helsingistä ja onnistuinkin töitä löytämään. Uusi työ kuitenkin vaati hieman opiskelua, joten vietin keväällä aikaa täydentäen JavaScript-osaamistani sen sijaan että olisin jatkanut suomennoksen parissa. Ennen muuttoa työmatkani oli niin pitkä, etten iltaisin ehtinyt tehdä oikeastaan yhtään mitään. Päivät olivat myös varsin intensiivisiä aivoille kun aika meni uusien asioiden oppimiseen. Muuton jälkeen taas meni puolitoista kuukautta saada kodin sisustus kuntoon.

Tällä hetkellä olen ”lomalla”. Lainausmerkeissä, koska kyseessä on palkaton vapaa. Ylimääräinen vapaa-aika on aina hyödyksi tavalla tai toisella, ja minulla se tarkoittaa omien projektien ääreen palautumista. Civilization V:n suomentamisen lisäksi olen jo suunnitellut Konnun kehittämistä, joka sekin on aikaavievää puuhaa. Etusivun laitoin jo uusiksi, muutoin olen vaihtamassa tapaa jolla sivuston kanssa etenen jatkossa.