Civilization V:n suomennos versio 2014-02

Se on sitten hetkeksi siinä! Tämä paketti korjaa monia pieniä virheitä, joita tammikuun versiossa oli. Uutta suomennosta taas on varsin vähän, mutta kokonaisuus on nyt varsin hyvällä mallilla. Englantia putkahtelee nokan eteen varsin harvoin 🙂

Lataa versio 2014-02!

Asennustiedot ja päivitysohjeet

Näillä näkymin pidän taukoa suomentamiselta tämän loppuvuoden. Julkaisen uuden version ainoastaan, mikäli Firaxis julkaisee peliin suomipaketin rikkovan päivityksen.

Hauskoja pelihetkiä!

  • CIV fani

    Kiitoksia näistä suomennoksista. Jos sinua kiinnostaa vaivanpalkka työstäsi, kannattaisi sivulle pistää paypal osoite johon voi lahjoittaa rahaa.

    • Kiitokset kiinnostuksesta! Valitettavasti Suomen arpajaislaki kieltää moisen keräystoiminnan. Käytännössä tietty todennäköisesti lentäisin tutkan alta jos moiseen haluaisin alkaa (ainakin toistaiseksi kiinnostus tähän on ollut vain parin sadan henkilön tasoa maksimissaankin), mutta sitten taas toisaalta suomentaminen on minulle harrastus, joten ei sen niin väliä jos siihen menee rahaa.