BotScoutin hähmäisyyttä

Sain tässä seuraavan sähköpostin:

BotScout.com Query Alert for Vesa Piittinen / merri.net
This email alert is to let you know that you have reached your free daily API query limit on BotScout.com today (300 / 300).

Note that further registrations or logins will not be checked until the query limit is raised or reset. Depending on the plugin or code that you’re using, legitimate users may be turned away when the limit is reached.

If your daily needs are low, increasing the query limit to 3000 a day may be all you need.

Joko tämä on huijaus tai sitten BotScoutin järjestelmässä on häiriö tai bugi. Tämä on pääteltävissä ihan sillä, että merri.net on staattinen HTML-sivusto, joka ei käytä saati tarvitse BotScoutin palvelua. Ilmoittelin tätä samaa nyt BotScoutin suuntaan, joten saa nähdä millaista vastausta sieltä tulee.